PREVENCINĖ AKCIJA – „BŪK SAUGUS, MOKINY!“ VŠ.Į „TENISAS VISIEMS“.

Rugpjūčio 10 dienos popietę Utenos rajono savivaldybės priešgaisrinė tarnyba kartu su partneriais Utenos rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus  specialistais lakėsi Vš.Į „Tenisas visiems“ dienos stovykloje kurioje stovyklautojams organizuota prevencinė akcija – „Būk saugus, mokiny!“. Čia poilsiauja 25 mokyklinio amžiaus vaikai.

Susitikimo metu stovyklautojai supažindinti  su saugaus elgesio taisyklėmis buityje ir gamtoje, jiems paaiškinta, kaip saugiai elgtis prie vandens telkinių ir vandenyje, kaip elgtis įvykus nelaimei, kaip išvengti gaisro ir kaip elgtis jam kilus. Ugdant saugios gyvensenos sampratą, motyvuojant stovyklautojus pilietiškai veiklai gaisrinės saugos srityje organizuotas žinių konkursas. Konkurso nugalėtojams įteiktos gertuvės, atmintinės su užrašu 112 ir Utenos rajono savivaldybės logotipu.

Akcija vykdoma įgyvendinant Utenos rajono savivaldybės lėšomis finansuojamą projektą „Apsaugok save ir artimą nuo gaisrų“.

Informaciją parengė: Utenos rajono savivaldybės priešgaisrinė tarnyba.

PRIEŠGAISRINĖS SAUGOS AKCIJA „BŪK SAUGUS, MOKINY !”  RL GYM SPORTO IR SVEIKATINGUMO CENTRO VASAROS DIENOS POILSIO STOVYKLOS MOKSLEIVIAMS.
PREVENCINĖ AKCIJA „BŪK SAUGUS, MOKINY!“ KAIMO TURIZMO

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Uždaryti Mano krepšelis
Uždaryti

Uždaryti
Kategorijos