AKCIJA “BŪK SAUGUS MOKINY“ PAČKĖNŲ VASAROS DIENOS STOVYKLOJE

Liepos 29 dienos popietę Utenos rajono savivaldybės priešgaisrinė tarnyba kartu su partneriais, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie VRM Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Utenos priešgaisrine gelbėjimo tarnybos, Utenos rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus, civilinės saugos pareigūnais ir specialistais lakėsi Pačkėnų vasaros dienos stovykloje kurioje stovyklautojams organizuota prevencinė akcija – „Būk saugus, mokiny!“. Čia, jau aštuntoje vasaros dienos stovykloje, poilsiauja 47 Pačkėnų bendruomenės mokyklinio amžiaus vaikai.

Susitikimo metu stovyklautojai supažindinti  su saugaus elgesio taisyklėmis buityje ir gamtoje, jiems paaiškinta, kaip saugiai elgtis prie vandens telkinių ir vandenyje, kaip elgtis įvykus nelaimei, kaip išvengti gaisro ir kaip elgtis jam kilus. Stovyklautojai turėjo galimybę susipažinti su gaisrine technika bei gelbėjimo įranga. Ugdant saugios gyvensenos sampratą, motyvuojant stovyklautojus pilietiškai veiklai gaisrinės saugos srityje organizuotas žinių konkursas. Konkurso nugalėtojams įteiktos gertuvės ir puodukai su užrašu 112 ir Utenos rajono savivaldybės logotipu.

Akcija vykdoma įgyvendinant Utenos rajono savivaldybės lėšomis finansuojamą projektą „Apsaugok save ir artimą nuo gaisrų“. Visiems 47 stovyklautojams padalinti atšvaitai su šviesą atspindinčiais elementais ir užrašu 112.

Linkint smagios ir saugios vasaros, kaip įprasta – priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnų vandens lietus.

AKCIJA „BŪK SAUGUS, MOKINY!“ SUDEIKIŲ DAUGIAFUNKCINIO SPORTO CENTRO DIENOS STOVYKLOS VI PAMAINOJE

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Uždaryti Mano krepšelis
Uždaryti

Uždaryti
Kategorijos