PREVENCINĖ AKCIJA „BŪK SAUGUS, MOKINY!“ KAIMO TURIZMO

Rugpjūčio 23 d. Utenos rajono savivaldybės priešgaisrinė tarnyba kartu su Utenos rajono savivaldybės administracijos Viešosios  tvarkos skyriaus darbuotojais kaimo turizmo sodyboje „Vilnakiškis“ pristatė vykdomą akciją „Būk saugus, mokiny!“ Čia įsikūrusioje vaikų dienos stovykloje ilsisi ir treniruojasi  28 moksleiviai.

              Akcijos tikslas – skatinti mokinius prisidėti prie gaisrinės saugos kultūros puoselėjimo buityje ir viešosiose vietose, gaisrinės saugos problemų sprendimo, ugdyti saugios gyvensenos sampratą, populiarinti pilietiškumo pavyzdžius, motyvuoti mokinius pilietiškai ir savanoriškai veiklai gaisrinės saugos srityje, skatinti pastebėti ir įvertinti pozityvias suaugusiųjų, mokinių iniciatyvas gaisrinės saugos srityje.

                  Akcijos metu mokiniai  supažindinti su saugaus elgesio taisyklėmis buityje ir gamtoje, jiems paaiškinta, kaip saugiai elgtis prie vandens telkinių, kaip elgtis įvykus nelaimei, kaip išvengti gaisro ir kaip elgtis jam kilus. Supažindinti su ugniagesio gelbėtojo darbu bei technika naudojama ugniagesyboje ir gelbėjimo darbuose, skubiosios pagalbos tarnybų telefono numerio 112 paskirtimi.

                  Apdovanoti gertuvėmis, atmintinėmis knygelėmis su Utenos rajono savivaldybės logotipu, projekto pavadinimu ir bendrosios pagalbos telefonu 112.

               Kaip įprasta, renginio pabaigą vainikavo ugniagesių dirbtinis lietus.

Informaciją parengė: Utenos rajono savivaldybės priešgaisrinė tarnyba.

PREVENCINĖ AKCIJA – „BŪK SAUGUS, MOKINY!“ VŠ.Į „TENISAS VISIEMS“.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Uždaryti Mano krepšelis
Uždaryti

Uždaryti
Kategorijos