VYŽUONŲ KRAŠTIEČIŲ ŠVENTĖJE PRISTATYTAS PROJEKTAS „APSAUGOK SAVE IR ARTIMĄ NUO GAISRŲ“

Liepos 22  dieną Vyžuonose vyko kraštiečių šventė „Sveiki sugrįžę po Vyžuonų saule“.   Šventės metu Utenos rajono savivaldybės priešgaisrinė tarnyba kartu su partneriais Utenos rajono savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriumi ir Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie VRM  Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Utenos priešgaisrinės gelbėjimo tarnyba pristatė Utenos rajono savivaldybės administracijos prevencinį projektą „Apsaugok save ir artimą nuo gaisrų“. Projektą finansuoja Utenos rajono savivaldybė.

                Šventės dalyviams organizuota priešgaisrinės saugos žinių viktorina. Viktorinos metu dalyviai sprendė kryžiažodžius ir  atsakinėjo į parengtus klausimus tuo pagilindami teorines žinias, sąmoningumą priešgaisrinės saugos klausimais. Pareigūnai ir specialistai renginio dalyvius supažindino su pagrindiniais gaisrinės saugos  reikalavimais, informavo, kaip išsikviesti specialiąsias tarnybas, paaiškino apie autonominių dūmų detektorių įrengimo būtinumą, pademonstravo išvykimo krepšį, taip pat suteikė rekomendacijų ir patarimų, kaip pasirengti ekstremaliosioms situacijoms ir kaip elgtis jų metu. Ugniagesiai gelbėtojai šventės dalyviams pademonstravo gaisrinę ir gelbėjimo techniką bei įrangą.

                Šventės dalyviams priminta laikytis gaisrinės saugos reikalavimų, dalinti lankstinukai, atmintinės, knygelės, flomasterių rinkiniai, kita socialinė reklama priešgaisrinės saugos tematika, dūmų detektoriai, balionai su Utenos rajono savivaldybės logotipu, projekto pavadinimu ir bendruoju pagalbos telefonu 112, įsigyti projekto lėšomis.

Informaciją parengė: Utenos rajono savivaldybės priešgaisrinė tarnyba.

UŽPALIŲ KRAŠTIEČIŲ ŠVENTĖ 790
Priešgaisrinės saugos akcija „Būk saugus mokiny !“ klubo „Impulsas“ organizuotoje vasaros vaikų savigynos sporto stovykloje

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Uždaryti Mano krepšelis
Uždaryti

Uždaryti
Kategorijos