Piešinių ir plakatų konkursas

Spalio 14 – 24 dienomis Utenos mokyklose – vaikų darželiuose „Eglutė“ ir „Varpelis“ įvyko piešinių ir plakatų konkursas „Apsaugok save ir artimą nuo gaisrų“, kurį organizavo  Utenos rajono savivaldybės priešgaisrinė tarnyba kartu su Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie VRM Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Utenos priešgaisrine gelbėjimo tarnyba, Utenos rajono savivaldybės administracijos viešosios tvarkos ir švietimo ir sporto skyriais. Konkursas vykdomas įgyvendinant Utenos rajono savivaldybės lėšomis finansuojamą projektą „Apsaugos save ir artimą nuo gaisrų“,  Konkurso tikslai:

  • per piešimo procesą skatinti mokinius labiau pagalvoti apie saugų elgesį su ugnimi, ugdyti gebėjimus atpažinti artėjantį pavojų, o, jam kilus, teisingai pasielgti;
  • ugdyti pilietiškumo jausmą;
  • lavinti mokinių kūrybinius gebėjimus.

Konkursui pateikta 67 moksleivių piešiniai ir plakatai. Vertinimo komisija atrinko 24 geriausius kuriems buvo įteikti konkurso diplomai ir dovanos. Dovanos įsigytos projekto lėšomis.

Konkursas tapo gražiu ugniagesių ir švietimo įstaigų bendruomenių bendradarbiavimo pavyzdžiu, savotiška gaisrų prevencija ir saugaus elgesio pamokėle.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Uždaryti Mano krepšelis
Uždaryti

Uždaryti
Kategorijos